Trænger din cykel til et eftersyn eller en reparation? Vidste du, at vi hos Jupiter har egne værksteder, hvor vi tilbyder service og reparation på din cykel?

Hos Jupiter kan du i alle vores butikker få serviceret din cykel. Vi servicerer alle slags cykler. Om du bruger din cykel til hverdag eller til motion, kan du komme forbi vores cykelværksted, og så sørger vi for, at din cykel er tiptop, når den forlader os igen.


Gratis eftersyn på nye cykler

Hos Jupiter kan du altid finde et bredt udvalg af flotte cykler til gode priser. Vi elsker cykler, og vi går op i høj kvalitet og god service, og derfor kan du helt gratis komme forbi vores cykelværksted med din cykel til et eftersyn op til tre måneder efter dit køb af en cykel hos Jupiter.

Hos Jupiter kan du få et gratis eftersyn af din nye cykel på vores cykelværksted i alle vores butikker rundt om i Danmark. Vi har altså et cykelværksted i København, et cykelværksted i Odense og mange flere steder. På vores butiksside kan du se, hvor din nærmeste Jupiter-butik ligger.

Hav altid en køreklar cykel med Jupiters Livsservice

Det er vigtigt, at din cykel bliver tjekket efter regelmæssigt, så du altid har en cykel, der er sikker og giver en god køreoplevelse på cykelstierne og landevejene. Det kan være bøvlet selv at skulle stå for cykelservice, og derfor tilbyder vi hos Jupiter konceptet Livsservice.

Med Livsservice fra Jupiter kan du få vedligeholdt din cykel to gange om året de næste 10 år. Det betyder, at du to gange årligt kan få gratis eftersyn, smøring og justering af din cykel i de næste 10 år.

Det koster dig kun 399,- for Livsservice-ordningen til almindelige cykler og kun 899,- for cykelservice til din elcykel eller din ladcykel de næste 10 år.

Livsservice-ordningen skal tilkøbes i forbindelse med købet af din nye cykel hos Jupiter Cykler. Køber du din nye cykel på vores hjemmeside, kan du tilkøbe din Livsservice her.

Vores Livsservice er en 10-årig cykelservice, der kan bruges i Jupiters cykelværksteder i alle vores butikker rundt om i landet. Du skal blot medbringe din servicebog eller kvittering på køb af Livsservice.

Hvorfor skal din cykel have regelmæssig service?

En cykel er et vidunderligt stykke håndværk, og køber du en cykel i god kvalitet, kan du få glæde af en helt fantastisk køreoplevelse på vejene. En cykel består dog af en masse forskellige bevægelige dele, som i mange tilfælde sidder udsat for vind og vejr. Kører du mange kilometer på din cykel, eller står din cykel meget udenfor, vil de forskellige dele med tiden blive slidt. Måske din cykel har været gemt væk for vinteren og skal nu gøres klar til foråret efter at have samlet støv i kælder eller skuret.

Derfor er det vigtigt regelmæssigt at få tjekket din cykel, så du er sikker på, at alt på den er i tiptop stand, således at du altid har den optimale køreoplevelse.

Bør du få tjekket din cykel, selv hvis der ikke er noget, der er gået i stykker? Det korte svar er ja. Det bør du gøre en gang imellem. Det handler i sidste ende om at sikre, at cyklen altid fungerer, som den skal, og er sikker, når du begiver dig ud på veje og cykelstier.


Trænger din cykel til vedligeholdelse eller reparation?

Du er altid velkommen til at besøge vores cykelværksted på en af vores mange lokationer rundt omkring i landet, hvis du har brug for vedligeholdelse eller reparation af din cykel. Hos Jupiter bliver alt arbejde udført af vores egne udlærte cykelmekanikere på et af Jupiters cykelværksteder.

Vi tilbyder følgende vedligeholdelse af din cykel:

  • Kæde justeret og smurt
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Justering af dine gear
  • Justering af håndbremser samt tjek af fodbremser
  • Sikkerhedstjek af din cykel.

Til elcykler tilbyder vi desuden følgende vedligeholdelse:

  • Tjek af batteri
  • Test af motor samt smøring
  • Gratis pumpning af dæk.

Er du interesseret i at booke en tid ved vores cykelværksted? Så kan du allerede i dag ringe og booke en aftale. Find din nærmeste Jupiter-forhandler og aftal tid direkte med dem. Hos Jupiter er timeprisen på vores værksted 596 kroner i timen. Vi afregner prisen pr. påbegyndt kvarter svarende til 149 kroner.

Find dit nærmeste cykelværksted

Jupiter Cykler er en landsdækkende cykelkæde med syv butikker fordelt rundt i Danmark. Derfor kan du få service og vedligeholdelse til din cykel på et Jupiter-cykelværksted på en af vores lokationer rundt om i landet. Ønsker du at kontakte en bestemt Jupiter-butik, kan du finde kontaktoplysninger samt adresse på vores butiksside.

Reklamation og garanti

Har du haft problemer med dit køb? Eller ønsker du at reklamere over en vare købt hos Jupiter Cykler? Så kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 66 10 20 10

Du kan også læse mere om vores handelsbetingelser her.