GRATIS EFTERSYN

Ved køb af ny cykel ydes der inden for 3 mdr. et gratis eftersyn hvor vi tjekker alt igennem for at efterspænde, dette kan gøres i alle vores butikker rundt i landet, ring til din lokale Jupiter Cykler og aftal en tid til et gratis eftersyn her.


Livservice

Hos Jupiter Cykler kan du købe en Livserviceordning, der sikrer at du kan vedligeholde din cykel 2 gange om året, de næste 10 år, i sommer og vinter månederne.

Det koster kun 299,- for en almindelig cykel og 749,- for en EL/Lad cykel, og den indebærer, at du sommer og vinter de næste ti år får gratis eftersyn, smøring og justering af din cykel.

Det eneste krav er, at Livserviceordningen tegnes, når du køber din cykel hos Jupiter Cykler. Livserviceordningen gælder i alle vores forretninger, bare du husker din servicebog eller kvitering.

Du kan også tilkøbe livservice til din nye cykel online her

Vi har også et stort udvalg af ektra udstyr til din cykel som cykelkurv, pedaler, sadl, håndtag og mere. se vores store udvalg af cykeludstyr her


Værkstedspriser

Vi tilbyder service og reparationer af alle cykeltyper - Citibikes, El cykler, mountainbikes, hverdagscykler,  racercykler børnecykler, samt tilhørende tilbehør som hjulsæt, reservedele mv. Alt arbejdet bliver udført af vores egne udlærte cykelmekanikere på egne værksteder.

Timeløn 560.-


Vedligeholdelse

Reparationer

• Kæde justeret og smurt

• Smøring af udvendige bevægelige dele

• Justering af gear

• Justering håndbremser og tjek af fodbremse

• Sikkerhedstjek af cykler


El-cykler

• Batteri tjekket

• Test af motor og smøring

• Pumpning af dæk - Gratis

Timepris 560 kr pr time.

Prisen er pr. påbegyndt 15 min. (140kr)

4 x 15min a 140kr = 560kr.Butikker

Her finder du din lokale jupiter.
Ønsker du at kontakte en konkret butik kan du finde butikkens kontaktinformationer her

Reklamation og garanti

Har du haft problemer med dit køb? Eller ønsker du at reklamere og over en varer, kan du kontakte vores kundeservice tlf:

66 10 20 10

Du kan også læse mere om vores handelsbetingelser her.