Kurv

Ofte stillede spørgsmål

Leveringstid

 • Vi bestræber os altid på at levere ordren inden for 5 hverdage!

 • Hvis du har bestilt afhentning i en af vores fysiske butikker, vil du blive kontaktet når varen er klar til afhentning.

 • Hvis du har bestilt levering til din adresse vil ordren blive afsendt senest 5 hverdage efter ordreafgivelse.

Fragt priser

 • Gratis fragt på alle cykler!

 • Fri fragt på ordrer over 500 kr.

 • Levering fra 45 kr. på ordrer under 500 kr.


Sådan handler du online

Alle produkter på Jupiter Cyklers hjemmeside kan købes online. Når du foretager et køb, bliver det lagt i din indkøbskurv, så du har overblik over den eller de varer, du ønsker at købe.

Når du er færdig med at handle, klikker du blot på Til kasse, udfylder dine kontaktinformationer og dit leveringsønske og går derefter direkte til betaling. Hvordan vil du have leveret varen? Jupiter Cykler kan levere din vare på tre forskellige måder:

1. Du kan afhente den i en af vores 8 forretninger

2. Du kan få den leveret til din privatadresse

3. Du kan få den leveret til en valgfri adresse (fx din arbejdsplads).

Cykler til levering udenfor Danmarks grænser vil ikke blive leveret fragtfrit, du vil blive kontaktet herom.

 

14 dages fuld returret.

Du har naturligvis 14 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb. Ønsker du at benytte din returret, må varen ikke være taget i brug, og den skal returneres forsvarligt og så vidt muligt i originalindpakningen. Returleveringsomkostninger betales altid af kunden.

Se venligst vores Leverings- og Betalingsbetingelser

 

Sikker betaling

Jupiter Cykler anvender det meget sikre betalingssystem E-Pay. Din betaling går gennem E-Pay via PBS, og dine betalingskortoplysninger er altid beskyttet og krypteret, når de behandles hos E-Pay. Jupiter Cykler får aldrig kendskab til dine betalingskortoplysninger – vi modtager blot en besked fra E-Pay om, om transaktionen er godkendt eller ej.

Du kan bruge Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, JCB samt Forbrugsforeningens kontokort, når du betaler online. Det med småt! Der tages forbehold for tryk, taste og billede fejl og udsolgte varer.

 

Hvilket gear type skal jeg vælge?

Indvendige gear (Typisk 2, 3, 5 ,7, 8 gear)

Hvis du er typen, som ikke husker at smøre cyklen så tit, så er en cykel med indvendige gear løsningen. Indvendige gear er det du især finder på shopping cykler, børnecykler og en stor del af citybikes. Indvendige gear er også den eneste type, der kan fås med fodbremse.

Udvendige gear (Typisk, 8, 14, 16, 18, 20, 21, 24, 27, 30 gear)

Udvendige gear er løsningen, hvis du ønsker en "letløbende" cykel.
 Ideelt hvis du vil motionere, eller hvis du oftere kører længere strækninger. De udvendige gear kræver dog en smule mere vedligeholdelse end de indvendige gear.

 

Hvilket bremser type skal jeg vælge?

Fodbremse bag og håndbremse for:

Fodbremsen, er bremsen vi alle kender og giver mange mennesker en stor tryghed og sammen med den lovpligtige forbremse, som der findes forskellige udgaver af (se bremse typer) er du godt sikret.

Håndbremse for og bag:

Håndbremse for og bag, bliver med tiden det mest normale og er medvirkende til at cykler løber en smule lettere end fodbremse modellen.

Håndbremsetyper:

Fælgbremse, bremsetype der bremser med klodser mod fælgen og er den letteste bremsetype, bruges mest på Racercykler og cykler med fodbremse bag.

Rullebremse:

Bremsetype der bremser ved navet ved brug af små hærdede stål ruller og er den mest vedligeholdes frie håndbremse type.

Mekanisk skivebremse:

Bremse type der bremser på en skive monteret ved navet ved hjælp af to små klodser og kabeltræk Hydraulisk skivebremse Bremse type der bremser på en skive monteret ved navet ved hjælp af to små klodser og olietryk som man også kender fra motorcykler

100% Køreklar

Alle cykler leveres 100% samlet og køreklare og har du købt ekstra udstyr så vil dette naturligvis være påmonteret og med gratis efterspænding efter 3 md i en af vores butikker.

Nøgle service

Har du mistet din cykel nøgle så kan du bestille en ny, så bliver de send direkte hjem til dig.

drejer det sig om nøgler til en af følgende mærker:

 • Abus
 • Yws
 • Bike
 • CSI

skal du besøge https://www.orderkey.eu/

Hvis det drejer som om disse mærker:

 • Basta
 • Axa

Skal du besøge https://keyservice.axa-stenman.com