REKLAMATION

Alle varer i vores sortiment er som minimum omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Opstår der problemer med produktet, bedes du venligst kontakte din lokale Jupiter Cykler eller via email-adressen webshop@jupitercykler.dk, så vil vi afhjælpe problemet bedst muligt.

AFBESTILLING

Ønsker du helt eller delvist at annullere din ordre, bedes du venligst kontakte os på email-adressen webshop@jupitercykler.dk.

FEJLKØB OG RETURRET

Hvis du har fortrudt et køb, eller hvis varen ikke lever op til dine forventninger, har du som forbruger  14 dage til at meddele os at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Returretten gælder også, selvom, du har haft åbnet emballagen og varen vil blive betragtet som ny såfremt den ikke er brugt mere end hvad der vil svare til at prøve varen i en fysisk butik, er varen brugt mere end dette vil der blive lavet en konkret vurdering i hvert enkelt tilfælde om værdiforringelsen som så vil blive fratrukket dit tilgodehavende Forsendelsesomkostninger ved returnering af varer betales altid af kunden. Se venligst afsnittet „Returnering af varer“.

Ønsker du at gøre brug af din returret, allerede inden din pakke er nået frem, behøver du blot at nægte at modtage den. Derefter vil vi snarest muligt kontakte dig for at få oplyst dit kontonummer, så vi kan indsætte beløbet på din konto. Fortryder du købet, efter du har modtaget din pakke, så læs venligst afsnittet „Returnering af varer“.

RETURNERING AF FREMSENDTE VARER KØB PÅ JUPITERCYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt os på Webshop@jupitercykler.dk
2. Pak så vidt muligt returvaren i den originale emballage, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Pak herefter varen ned i en kasse (husk at emballere denne forsvarligt).
4. Varer, der skal returneres, afhentes efter aftale med Jupiter Cykler af Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere
5. Når vi overfører beløbet for varen til din konto, modregner vi omkostninger til Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere.(pris ca. 150,-)

RETURNERING AF AFHENTEDE VARER KØB PÅ JUPITER-CYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt den Jupiter Butik du har afhentet din vare i
2. Aflever varen, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Oplys dit kontonr.