REKLAMATION

Alle varer i vores sortiment er som minimum omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Opstår der problemer med produktet, bedes du venligst kontakte din lokale Jupiter Cykler eller via email-adressen webshop@jupitercykler.dk, så vil vi afhjælpe problemet bedst muligt.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til en af Jupiter butikker:

Se adressen på din nærmeste Jupiter butik her.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til en af vores butikker. 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 


AFBESTILLING

Ønsker du helt eller delvist at annullere din ordre, bedes du venligst kontakte os på email-adressen webshop@jupitercykler.dk.

FEJLKØB OG RETURRET

Hvis du har fortrudt et køb, eller hvis varen ikke lever op til dine forventninger, har du som forbruger  14 dage til at meddele os at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Returretten gælder også, selvom, du har haft åbnet emballagen og varen vil blive betragtet som ny såfremt den ikke er brugt mere end hvad der vil svare til at prøve varen i en fysisk butik, er varen brugt mere end dette vil der blive lavet en konkret vurdering i hvert enkelt tilfælde om værdiforringelsen som så vil blive fratrukket dit tilgodehavende Forsendelsesomkostninger ved returnering af varer betales altid af kunden. Se venligst afsnittet „Returnering af varer“.

Ønsker du at gøre brug af din returret, allerede inden din pakke er nået frem, behøver du blot at nægte at modtage den. Derefter vil vi snarest muligt kontakte dig for at få oplyst dit kontonummer, så vi kan indsætte beløbet på din konto. Fortryder du købet, efter du har modtaget din pakke, så læs venligst afsnittet „Returnering af varer“.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@jupitercykler.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder f.eks. for cykler.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 500 kroner.


Varens stand, når du sender den retur

Returretten gælder også, selvom, du har haft åbnet emballagen og varen vil blive betragtet som ny såfremt den ikke er brugt mere end hvad der vil svare til at prøve varen i en fysisk butik, er varen brugt mere end dette vil der blive lavet en konkret vurdering i hvert enkelt tilfælde om værdiforringelsen som så vil blive fratrukket dit tilgodehavende Forsendelsesomkostninger ved returnering af varer betales altid af kunden. Se venligst afsnittet „Returnering af varer“.

Beløbet du kan få tilbage afhænger altså af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til en af Jupiter butikker:

Se adressen på din nærmeste Jupiter butik her.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på en af de ovenstående adresse.


RETURNERING AF FREMSENDTE VARER KØB PÅ JUPITERCYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt os på Webshop@jupitercykler.dk
2. Pak så vidt muligt returvaren i den originale emballage, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Pak herefter varen ned i en kasse (husk at emballere denne forsvarligt, da du som afsender er ansvarlig for at produktet ankommer i samme stand, som den blev modtaget).
4. Varer, der skal returneres, kan afhentes efter aftale med Jupiter Cykler af Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere
5. Når vi overfører beløbet for varen til din konto, modregner vi omkostninger til Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere. (Pris ca. 75,- for udstyr og 500 ,- for en cykel)


RETURNERING AF AFHENTEDE VARER KØB PÅ JUPITER-CYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt den Jupiter Butik du har afhentet din vare i
2. Aflever varen, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Oplys dit kontonr.  


Ønsker du at læse vores fulde handelsbetingelser, så kan de findes her.