Din kurv

Gratis fragt på alle cykler

8 butikker med værksted i hele Danmark

Cykler leveres 100% samlet

Kundeservice: 66 10 20 10

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du med i konkurrencen om en Høvding 3 cykelhjem til en værdi af 2.299,-

Og vær blandt de første til at høre om

Nye tilbud
Nye varer
Gode tips og tricks til vedligeholdelse af din cykel
Og mange andre fordele. 

Hövding 3

 • Airbaggen i Hövding 3 er overlegen til at beskytte hjernen imod rotationsvold og fikserer endvidere din nakke ved en ulykke. Hövding 3 tilbyder markedets bedste stødoptagelsesevne og beskytter ifølge en videnskabelig undersøgelse op til 8x bedre end traditionelle cykelhjelme.

   

  Så snart, Hövding 3 er aktiveret, læser den avancerede algoritmer af dine bevægelser 200 gange/sekund. Hvis der indtræffer en ulykke, blæses airbaggen inde i kraven op på 0,1 sekund og giver dig overlegen beskyttelse.

   

  Hövding 3 er justeret med BOA® Fit System, så du let kan tilpasse størrelsen på din Hövding 3 for optimal pasform. Dette gør Hövding 3 bekvem at anvende, uanset årstid og beklædning.

   

  Hövding 3 er let at bruge. Træk lynlåsen op, spring på din cykel og aktiver din Hövding, så er du klar til at cykle afsted. Så snart Hövding er aktiveret, afspilles en melodi, som fortæller dig, at du nu beskyttes af verdens sikreste hovedbeskyttelse.

   

  Batteriet i Hövding holder til op til 15 timers aktiv cykling pr. opladning. Hövding oplades ved hjælp af USB-C, samme kontakt som de fleste mobiltelefoner oplades med i dag. Ladekabel medfølger i emballagen.

   

  Når du forbinder din Hövding 3 med din smartphone, kan Hövdings app automatisk underrette udvalgte kontakter ved en eventuel cykelulykke, underrette dig om batteristatus og informere dig om personlige og kollektive cykeldata.

   

  Med Hövding 3 følger et sort basiscover, som beskytter mod smuds og slitage. Suppler din Hövding med et designet cover for at øge din synlighed i trafikken og for at sætte et personligt præg på din Hövding. 


Kan du ikke vente til konkurrencen er afsluttet?
så kan du købe din hovding 3 allerede nu.

Sk_rmbillede_2021-03-05_kl._16.48.22