Din kurv

Gratis fragt på alle cykler

8 butikker med værksted i hele Danmark

Cykler leveres 100% samlet

Kundeservice: 66 10 20 10

200 gange i sekundet aflæses dine bevægelsesmønstre, og på 0,1 sekund bliver airbaggen pustet op. Der er en grund til, at Hövding er verdens sikreste cykelhjelm.

Ca. 15 timers brugstid pr. opladning
Justerbar størrelse med BOA-system
Bluetooth-opkobling til Hövding app
Krave og betræk
Hjelmen består af en krave i sort, vandtæt og smudsafvisende funktionsstof, der omgiver airbagsystemet, samt et betræk der beskytter yderligere mod snavs og slitage.

Sådan virker den
Hövding er udstyret med sensorer, der 200 gange i sekundet registrerer dit bevægelsesmønster og reagerer, hvis uheldet er ude. I løbet af 0,1 sekund pustes airbaggen op til en hætte, der virker stødabsorberende og fikserer nakken.

Du skal tænde/slukke hjelmen, hver gang du starter og afslutter en cykeltur. Det er vigtigt, ellers virker den ikke, eller også virker den på de forkerte tidspunkter. Lyd- og lyssignaler indikerer, når hjelmen er aktiveret/deaktiveret, skal oplades osv.

Batteri og opladning
Hövding er batteridrevet og lades op via et USB-kabel, som du bruger med din egen strømadapter. En opladning rækker til ca. 15 timers cykling.

Cykelhjelm med app
Hövding 3 kan forbindes med din smartphone via Bluetooth. Her kan du tjekke batteristatus og få påmindelse om opladning. Appen kan give udvalgte ICE-kontakter besked, hvis du er involveret i en ulykke. Og du har mulighed for at analysere egne og kollektive cykeldata.

Justerbar størrelse for optimal pasform
Størrelsen på Hövding 3 justeres ved hjælp af det simple BOA-system, som du måske kender fra nogle løbesko, vandrestøvler m.v. Systemet sikrer dig en god pasform.

Hövding er godkendt til personer med et hovedmål på 52-59 cm samt halsmål på maksimalt 45 cm. Du bør derfor kun anvende hjelmen, hvis dit hoved og din hals er inden for disse mål.

Hövding er beregnet til cyklister over 15 år og til cykling på standard tohjulet cykel i bymiljøer og på landevej.

Medfølgende tilbehør:
- USB-C-kabel til opladning
- Sort basiscover
- Lynstartguide samt teknisk manual

OBS: Hövding 3 anbefales ikke til ladcykler, idet algoritmen er ikke opsat efter bevægelsesmønstre på sådan en type cykel. Ligeledes er den heller ikke velegnet til Mountainbike (i skoven) eller Racercykler

Specifikationer
Varenr. 3755
Brand Hövding

Høvding 3

Special Price 2.499,00 kr Regular Price 2.699,00 kr
På lager - Klar til afsendelse
  • GRATIS FRAGT
    PÅ ALLE CYKLER
  • CYKLER LEVERES
    100% SAMLET
  • KUNDESERVICE
    66 10 20 10