Læs venligt nedenstående vilkår for køb hos jupiter.dk, inden du accepterer dem.

Gennemførelsen af et varesalg i Jupiter Cyklers WEB shop betinges af, at den faktiske vare er til stede på vores lager på det tidspunkt ordren afgives. Der tages således altid forbehold for udsolgte vare. Vi vil i disse sjældne tilfælde tilstræbe at meddele dette inden for få arbejdsdage. Betalingstransaktionen gennemføres isåfald ikke

PRISER OG MOMS
Alle viste priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms (25 %)

BETALING
Jupitercykler.dk accepterer betaling med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, JCB og Forbrugsforeningens Kontokort.

Jupiter Cykler afholder omkostninger til PBS uanset betalingsform. Den endelige transaktion bliver først gennemført, når vi afsender din vare fra vores lager.

Bemærk! Hvis vi ikke umiddelbart kan verificere købers navn og adresse, forbeholder vi os ret til at indhente yderligere oplysninger på køber i forbindelse med køb på over 1.000 kr., der er betalt med Dankort eller kreditkort.

SIKKERHED
Alle betalingsinformationer krypteres via den godkendte SSL-protokol (Secure Socket Layer). Dette betyder, at alle dine informationer krypteres, inden de sendes til PBS. Jupiter Cykler gemmer på intet tidspunkt dine kortoplysninger.

AFHENTNING I BUTIK
I forbindelse med din bestilling/ordreafgivelse kan du vælge at afhente varen i én af vores butikker. Du markerer blot den konkrete butik, du ønsker varen udleveret i. Vi opbevarer højst din(e) vare(r) i butikken i fem hverdage efter aftalt afhentningsdag.
Bemærk! Betaling finder sted, når varen er klar og du er informeret herom.

LEVERING TIL ØNSKET ADRESSE
Vi søger så vidt muligt at afsende din vare fra vores lager inden for fem arbejdsdage. Bemærk, at vi ikke leverer til Grønland eller Færøerne eller til adresser uden for Danmarks grænser.

OMKOSTNINGER VED LEVERING

  • Cykler fremsendes med egen vogn eller Brink Transport/samarbejdspartner
  • Cykler sendes uden fragtomkostninger for dig.
  • Øvrige ordrer til en samlet pris fra og med 500,- kr. sendes uden forsendelsesomkostninger.
  • Øvrige ordrer til en samlet pris under 500 kr. tillægges ekspeditions- og forsendelsesomkostninger fra 49 kr*.
    *Denne pris indbefatter som udgangspunkt levering til en pakkeshop nær dig.

Forsendelsesomkostningen fremgår af din ordrebekræftelse. NB: Når du kvitterer for modtagelsen på fragtbrevet, kvitterer du samtidig for, at varen er modtaget ubeskadiget.


REKLAMATION
Alle varer i vores sortiment er som minimum omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Opstår der problemer med produktet, bedes du venligst kontakte din lokale Jupiter Cykler eller via email-adressen webshop@jupitercykler.dk, så vil vi afhjælpe problemet bedst muligt.

AFBESTILLING
Ønsker du helt eller delvist at annullere din ordre, bedes du venligst kontakte os på email-adressen webshop@jupitercykler.dk.

FEJLKØB OG RETURRET
Hvis du har fortrudt et køb, eller hvis varen ikke lever op til dine forventninger, har du som forbruger  14 dage til at meddele os at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Returretten gælder også, selvom, du har haft åbnet emballagen og varen vil blive betragtet som ny såfremt den ikke er brugt mere end hvad der vil svare til at prøve varen i en fysisk butik, er varen brugt mere end dette vil der blive lavet en konkret vurdering i hvert enkelt tilfælde om værdiforringelsen som så vil blive fratrukket dit tilgodehavende Forsendelsesomkostninger ved returnering af varer betales altid af kunden. Se venligst afsnittet „Returnering af varer“.

Ønsker du at gøre brug af din returret, allerede inden din pakke er nået frem, behøver du blot at nægte at modtage den. Derefter vil vi snarest muligt kontakte dig for at få oplyst dit kontonummer, så vi kan indsætte beløbet på din konto. Fortryder du købet, efter du har modtaget din pakke, så læs venligst afsnittet „Returnering af varer“.

RETURNERING AF FREMSENDTE VARER KØB PÅ JUPITERCYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt os på Webshop@jupitercykler.dk
2. Pak så vidt muligt returvaren i den originale emballage, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Pak herefter varen ned i en kasse (husk at emballere denne forsvarligt).
4. Varer, der skal returneres, afhentes efter aftale med Jupiter Cykler af Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere
5. Når vi overfører beløbet for varen til din konto, modregner vi omkostninger til Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere.(pris ca. 150,-)

RETURNERING AF AFHENTEDE VARER KØB PÅ JUPITER-CYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt den Jupiter Butik du har afhentet din vare i
2. Aflever varen, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Oplys dit kontonr.  

AFTALE PARTNER

Din aftalepartner er:

Jupiter Cykler Mørkhøjvej 225

2860 Søborg Tlf. 4494 0391

Mail: webshop@jupitercykler.dk

Cvr: 14725199