Erhverv

Hos Jupiter Cykler er ingen opgave for stor. Vi kan hjælpe din virksomhed, eller institution, med at finde de helt rette cykler, der matcher netop jeres behov. Vi har mulighed for at levere citybikes, elcykler, mountainbike og ladcykler i topkvalitet, som du kan stille til rådighed, for dine ansatte eller kunder.

Ved at tilbyde din ansatte elcykler, som transportmiddel til erhvervskørsel, kan din virksomhed, ikke bare spare miljøet for en masse CO2 udledning, men også spare mange penge på dyre taxaregninger.

I forbindelse med en firmaaftale, tilbyder vi hos Jupiter Cykler en livserviceaftale. Jupiters livserviceordning, som kan skræddersyes til din virksomheder, sikrer at hver eneste cykel kan få et vedligeholdelsestjek 2 gange om året, de næste 10 år. Ét tjek om foråret/sommeren og ét om efteråret/vinteren. Her foretager vi blandt andet et sikkerhedstjek af cyklen, foretagere nødvendige justeringer af blandt andet cyklens bremsere og cyklens gear og sørger for at cyklen kører upåklageligt. Med elcykler tjekker vi også cyklens batteri og foretager en test og smøring af motoren.

 Vi bestræber os på at skræddersy den bedst mulige serviceordning, der er tilpasset de behov og ønsker din virksomhed har. Da alle virksomheders behov og ønsker er forskellige, kan du kontakte os på web@jupitercykler.dk eller på telefonen 20 92 93 20 for at hører mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Vi samarbejder i forvejen med:

  • Novo Nordisk
  • Københavns Zoologiske have
  • Region Syddanmark
  • Vandcenter Syd
  • Og mange flere.