OPLEV DEN SENESTE TEKNOLOGI INDENFOR E-BIKE, INKLUSIV AUTOMATISK SUPPORT, NAVIGATION, OG INTEGREREDE LYGTER. DAILY TOUR E+ ER EN NY MÅDE AT OPLEVE VEJENE PÅ.

Denne alsidige og praktiske E-bike er ideel til daglig brug i de fleste omgivelser. Den kommer indbygget med alle tænkelige detaljer, inklusiv støttefod, lys, skærme og bagagebære - alt sammen designet og bygget til at hjælpe dig med at få det essentielle med på turen. Med en SyncDrive Core 50Nm motor har du mulighed for at cykle med automatisk support mode. Teknologien bestemmer, hvilken support du har brug, og skifter automatisk så du koncentrere dig helt om vejen. Navigation er en anden god detajle, der styres via det integrerede RideControl EVO panelet på styret. Integrerede lygter kører både dag og nat, og øger din synlighed på vejen.


Størrelser: 

S: 163-174 cm. 

M: 171-182 cm.

L: 179-190 cm. 

Batteri: 

Rækkevidden for én opladning kan variere meget afhængig af betingelser som samlet vægt af rytter og bagage; vindmodstand; dæktryk og dækmønster; terræn og stigninger; underlag på vej eller sporet; undedørs temperatur; vedligeholdelse af elcyklen; og batteriets stand.

Skemaet nedenfor viser en anslået rækkevidde. Betingelserne er kategoriseret som ekstreme, gode og ideel. Ekstreme betingelser optræder typisk når man kører med tung vægt, stærk modvind eller store stigninger.

Ekstrem: 65 Km. 

God: 125 Km.

Ideel: 180 Km. 

OBS: Cyklen står kun udstillet i Billund eller kan købes over nettet. 


Specifikationer
Varenr. 210324614
Køn Dame
Brand Giant
Farve Sort
Cykeltype Elcykler
Steludforming Lav indstigning
Stelmateriale Aluminium
Motortype Centermotor
Batteri Størrelse 500Wh / 14 Ah
giant.png

Giant Dailytour E+ 2

As low as 20.824 kr Regular Price 24.499 kr
Se lagerstatus og book prøvetur i din butik
På lager - Klar til afsendelse
  • GRATIS FRAGT
    PÅ ALLE CYKLER
  • CYKLER LEVERES
    100% SAMLET
  • KUNDESERVICE
    66 10 20 10