Din kurv

Gratis fragt på alle cykler

8 butikker med værksted i hele Danmark

Cykler leveres 100% samlet

Kundeservice: 66 10 20 10

Velkommen til Jupiter Cykler Odense C

Åbningstider

  • Mandag–torsdag 9.30 – 17.30
  • Fredag 9.30 – 18.00
  • Lørdag 10.00 - 14.00

Adresse

  • Jupiter Cykler Odense C
  • Rugaardsvej 54
  • 5000 Odense C
  • Tlf: 65911733


 

Din cykelhandler i Odense - Få hjælp til køb af den helt rigtige cykel

Trænger din cykel til et serviceeftersyn eller står du og skal have købt en ny? 
Så kontakt Jupiter Cykler i Odense. Vi står klar til at hjælpe dig. Hvadenten du skal have ny cykel eller få repareret din cykel, er vi klar. Ring blot eller send en mail.

Køb af ny cykel i Odense

Vi tilbyder professionel vejledning ved køb af cykel. Når du skal købe en ny cykel, er vi klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige cykel. Her tager vi hensyn til din højde, vægt og kropsbygning - så du undgår ondt i ryggen og nakke. Hos Jupiter Cykler i Odense får du individuel rådgivning i valg af den helt rigtige cykel - så den passer til dig og det du skal bruge den til: mountainbikes, langturscykler, racercykler og citybikes m.m.

I vores butik i Odense tilbyder vi alle besøgende:

Hjælp og service på din cykel - hvadenten den er ny eller gammel Rådgivning af cykelkøb, så du får den helt rigtige model Du får gratis eftersyn af din cykel - Det gælder også, hvis du har købt den online i vores webshop

Din Cykelbutik i Odense - fordi vi elsker at rådgive om cykler

Vi er placeret i Odense og står klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning omkring køb eller reparation af din cykel. Vi har cykler efter ethvert behov - både mountainbikes, racercykler, cykler til børn, dame- og herrecykler - så kom ind i vores butik i Odense og bliv fristet af vores gode tilbud. 

Din cykel kan købes online, men hvis du bor i nærheden håber vi at se dig i vores butik i Odense. Her kan vi bl.a. tilbyde:

Cykelhandler i Odense - fordi vi elsker cykler

Vi sætter stor pris på, at vores kunder kommer ned i vores cykelbutik i Odense - vi har tid til at snakke om det hele, og det ganske uforpligtende. Her har du mulighed for at snakke om det, der betyder allermest for os: nemlig Cykler. Måske fylder cykler ikke så meget i din hverdag - men vi sørger for, at du er godt kørende.

Din cykelhandler i Odense - 4 gode grunde til at vælge os:

Vores cykler er billige - fordi vi bruger få penge på dyre butikker Hos os får du en god cykel til en god pris. Med mange års erfaring - ved vi, hvad vi taler om. Vi giver gratis cykeleftersyn ved køb af cykel hos os.

Køb cykler nemt og hurtigt online hos os

Ved online salg får du et stort udvalg af cykler, der nemt og hurtigt kan ses hjemmefra. Du kan nemt og bekvemt læse om den cykel, du vil anskaffe dig. Desuden oplever cyklen “live” i vores Cykelbutik i Odense.