Find butik

Hos Jupiter er vores helt store passion cykler, og vi elsker at give vores kunder gode råd til, hvordan du kan få maksimal glæde ud af din cykel. Med vores mange års erfaring indenfor branchen mener vi nemlig, at vejen til cykelglæde afhænger af den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til dig og dine personlige behov.

Vi hos Jupiter Cykler har gjort det let for dig, da vi her på siden har samlet alle vores cykelbutikker i hele landet, så du nemt kan finde den Jupiter cykelbutik, der er nærmest dig.

 

Dalumvej 4-6
5250 Odense SV

Tlf. 6613 4650
Mail: odense@jupitercykler.dk

Mandag-torsdag 8.30-17.30
Fredag ​​8.30-18.00
Lørdag 9.30-14.00

Se på kort
Læs mere

Mørkhøjvej 225
2860 Søborg

Tlf. 4494 0391
Mail: morkhoj@jupitercykler.dk

Mandag-torsdag 9.00-17.30
Fredag ​​9.00-18.00
Lørdag 9.30-14.00

Se på kort
Læs mere

Jernbanepladsen 65A
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 4587 3311 
Mail: lyngby@jupitercykler.dk

Mandag-torsdag 9.00-17.30
Fredag ​​9.00-18.00
Lørdag 10.00-15.00

Se på kort
Læs mere

Vejlevej 20
7190 Billund

Tlf. 7533 1203
Mail: billund@jupitercykler.dk

Mandag-torsdag 9.00-17.30
Fredag ​​9.00-17.30
Lørdag 9.00-13.00

Se på kort
Læs mere

Landsdækkende cykelkæde

Jupiter Cykler er en landsdækkende cykelkæde med 4 butikker fordelt over hele landet. I vores butikker finder du altid kvalificerede og passionerede medarbejdere, der kan hjælpe dig med at guide dig igennem dit næste cykel køb. Vi rådgiver dig i forhold til størrelse, behov og budget, så du får den helt rigtige cykel, som du vil få størst glæde af.

I alle vores fysiske butikker forhandler vi en lang række forskellige cykeltyper såsom mountainbikes, citybikes, elcykler, racercykler, klassiske cykler, ladcykler osv. til mænd, kvinder og børn. Her finder du også et spændende sortiment af beklædning til både mænd og kvinder som for eksempel cykelsko, cykeltøj, handsker, jakker, bluser og meget mere samt et stort sortiment af sikkerhedsudstyr såsom cykelhjelme og høvdingehjelme.

Derudover har vi også altid et stort udvalg af ekstraudstyr såsom bagagebærer, cykelkurve, pedaler, låse, lygter, cykelcomputere, skærme og støtteben.

Vores erfarne cykeleksperter har gjort meget ud af at vælge markedets bedste brands og modeller indenfor cykler, så design, teknik, kvalitet og holdbarhed er helt i top, uanset hvilken cykel leder efter. Derudover tilbyder vi en fordelagtig finansieringsordning, hvor du har mulighed for at få delt betalingen på din nye cykel op i små bidder – helt op til 30 måneder, og det er endda uden ekstra renter og gebyrer.

 

Cykelbutik med eget værksted

Vi hos Jupiter ved, hvor stor en betydning din cykel kan have for din hverdag. Derfor står vi altid med åbne arme, når du kommer ind med din cykel som skal repareres, spændes efter eller lignende.

Da alle vores butikker har eget værksted, med udlærte cykelmekanikere, kan du få klaret dine reparationer i alle vores forretninger rundt omkring i landet. På den måde ved du, at du altid kan få ordnet din cykel, når du kigger forbi en Jupiter butik.

Vores kvalificerede personale er faguddannede cykelmekanikere, som har stor erfaring med både citybikes, racercykler, mountainbikes, ladcykler, hverdagscykler osv. Det betyder, at vi altid kan rådgive og besvare dine spørgsmål korrekt.

Vi bruger altid ægte kvalitetsreservedele, så du som kunde altid er sikker på at få lavet et eftersyn af bedste kvalitet på din cykel. For eksempel har du som kunde også mulighed for selv at vælge, om du ønsker et Premium eller et standard dæk til din cykel.

Uanset om du har købt din cykel hos Jupiter eller ej, tilbyder vi at lave et eftersyn på din cykel. Lige såvel som en bil skal tjekkes efter, så er det også vigtigt, at du vedligeholder din cykel med et servicetjek en gang imellem. Med et servicetjek hos os sørger vi for at tjekke alle essentielle dele og mekanikker, som får din cykel til at køre som smurt.

 

Cykel webshop til stærke online priser

Udover det store sortiment, som du finder i vores fysiske butikker, finder du her på vores webshop også et kæmpe udvalg af kvalitets varer. Derudover har vi også sammensat et spændende online sortiment til net stærke priser, som du kun finder her på webshoppen.

Når du bestiller en ny cykel, reservedele eller udstyr online, garanterer vi altid hurtig levering direkte hjem til dig. Din nye cykel bliver leveret 100% samlet indenfor 1-7 hverdage, så du inden længe kan tage den i brug.

Når du bestiller online her hos Jupiter, garanterer vi stærke og skarpe priser – Hver gang!