Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Avenue cykler

Når du vælger en Avenue cykel har du en cykel, hvor der er fokus på helheden bag din cykel og ikke blot alle de små detaljer. Dette er kernen i den kreative designprocess for Avenue cykler. Avenue er særdeles dygtige til at fordybe sig en enkel skønhed, hvor selv den mindste detalje på cyklen er velovervejet.

Aerodynamisk design til din cykel

Avenue cykler er kendte for deres aerodynamiske design, som er et design de har bearbejdet siden brandets fødsel tilbage i 1995. Det betyder også at du i dag får en endnu mere let og organisk cykel end førhen. En af grundene til at Avenue er så succesfulde i dag, er deres forståelse af både dansk cykelkultur og design. 

Det betyder også at nye lanceringer af varianter eller ændringer på udstyr af Avenue-modellerne ikke blot sker af ren spontanitet, men af overvejet og datadrevet beslutninger, samt med inspiration fra cykelentusiasters efterspørgsler. Det er også derfor at for manges vedkommende er en Avenue cykel særdeles velegnet, hvad end om du er på udkig efter en damecykel eller en herrecykel. Her får du sand dansk design.

Forskellige modeller af Avenue cyklerne

I vores udvalg af Avenue har vi forskellige typer af aluminiumscykler. Vælger du en Avenue Broadway cykel får du en lækker cykel med indvendige gear. Er du mere til udvendige gear? Så er Avenue Airbase det helt rette svar til dig. Find din cykel i aluminium her.

Tilbage i 2020 lancerede Avenue deres Avenue Empire cykler. Her får du en cykel, hvor både stel og forgaffel består af 100% carbon. Avenue Empire er et fantastisk cykel, hvor udstyret er i orden, stellet er helt unikt, smart udseende og cyklen er let vægt.

Avenue Metal blev introduceret i 2021, hvor du får helfarvet cykler, der kommer i enten sølv eller guld og med forskellige mængder af udstyr.

I udvalget finder du både herrecykler og damecykler, hvor både design og høj kvalitet spiller perfekt sammen, hvilket skaber en fantastisk overlegenhed på deres cykler.

Historien bag Avenue cykler

I 1995 blev Avenue grundlagt, hvor deres første årgang blev præsenteret i 1996. I løbet af 2006 valgte HF Christiansen A/S at opkøbe Avenue. HF Christiansen har eksisteret siden sin grundlæggelse i 1903, hvilket også gør dem til et af de ældste cykelfirmaer i verden. 

De mange års erfaring i cykelbranchen betyder også at de efterhånden har en del brands under sig. Det gælder eksempelvis brands som f.eks.Centurion,Nishiki,Principia Gravel cykler,Winther ogRaleigh, hvilket er mærker som du også finder i vores udvalg af cykler på Jupiter.

En Avenue cykel er en sikker garanti for en kvalitetscykel, hvor designet bare er i orden. Målet for Avenue cykler er at deres cykler skal være Danmarks smukkeste cykel. Hvad end om man foretrækker en hvid, sort eller anden farve fra Avenue, så har de altid en model som vil falde i din smag.