ladcykel-som-bil-alternativ
1. februar 2022
Derfor er ladcyklen et godt alternativ til bilen

I langt de fleste tilfælde er det lettest at tage bilen, når det kommer til transport. Der kan man både selv bestemme temperaturen, man har plads til alle sine sager, og man sidder komfortabelt i sædet. Men det kan faktisk i mange situationer være en fordel at tage sin ladcykel i stedet for bilen, når man skal afsted på tur. Du kan her læse mere om, hvorfor du bør lade bilen stå i garagen og hoppe på cyklen i stedet for.

Få frisk luft og god motion

En cykeltur er utrolig sund for både krop og sind. Den friske luft er med til at rense hovedet, så man bedre kan tænke. Derudover er en cykeltur også rigtig god motion og virkelig en god vane, hvis man kan få det indbygget i sin hverdag. Har du problemer med benene eller er formen bare ikke så god, som den før har været, findes der også en løsning for det. I dag kan man nemlig få en smart ladcykel med el.

En el-ladcykel giver dig al den hjælp, du har brug for. Det gælder, både hvis benene driller, eller man under cykelturen har brug for lidt ekstra luft, når man rammer det bakkede terræn. Du skal stadigvæk træde i pedalerne, men motoren, der sidder på cyklen, giver dig en masse hjælp på turen. Du får på den måde stadig frisk luft og kan nyde naturen, samtidig med at du også får mere motion.

En el-ladcykel med plads til alle

Bilen giver en masse plads til både hund, børn og indkøb. Men det kan en ladcykel også klare. Ladet kan nemlig give en masse plads, så man kan få familien med på tur. Også selvom man har mindre børn, som måske ikke kan cykle selv endnu. En ladcykel til hund eller til børn er noget, familien helt sikkert vil sætte pris på. Børnene vil nyde at komme på tur med mor eller far, og hvis du ikke kan undvære hunden, kan den komme med på den daglige cykeltur.

Hvilken ladcykel er bedst?

Stiller du dig selv spørgsmålet: ”Hvilken ladcykel skal jeg vælge?” eller ”Hvilken el-ladcykel skal jeg vælge?”, kan vi godt forstå, at det kan være svært at finde den helt rigtige. Der er nemlig mange forskellige varianter på markedet. Skal det være med el, er det vigtigt at undersøge, hvor stor motoren skal være for dig. Det har nemlig betydning for, hvor meget power du kan bruge på din cykeltur. Derudover bør du også overveje, hvor stort ladet på cyklen skal være. Har du flere børn, der skal med på cykelturen, er det selvfølgelig en god idé at sikre, at ladet er stort nok til, at alle kan være med.

Du har måske slet ikke brug for en ladcykel med motor. Har du bare brug for en almindelig cargo-ladcykel, slipper du helt for at tænke på motoren, og hvor meget power cyklen kan give. Her bør du tænke over ladet og naturligvis kvaliteten af cyklen. En cykel i god kvalitet holder sig nemlig meget længere, specielt hvis man er god til sin vedligeholdelse.

Få en ladcykel på afbetaling

En cykel med lad er typisk i den højere ende af prisskalaen, når man kigger på cykler. Men det er værd at tænke over, at en bil også er en stor investering. Kan du derfor udskifte bilen med en cykel med lad, får du alle fordelene ved cyklen. Du kan få hjælp til finansieringen af cyklen, hvis du har brug for det. Det giver dig rigtig gode muligheder for at få en cykel i høj kvalitet, der kan transportere dig og dine børn rundt i den danske natur.

Finansieringen kan man få flere forskellige steder, og det går typisk hurtigt at få sådan en type lån. Det samme vil gælde, hvis du overvejede at få fat i en bil i stedet for. Cyklen er bare et meget sundere alternativ, og bor du i storbyen, slipper du for at skulle finde et sted at parkere. I mange tilfælde kan du endda også spare tid, da du ikke længere behøver at køre rundt i biltrafikken i myldretiden. Derfor vil vi altid anbefale at lade bilen stå og komme ud at bevæge sig i stedet for.

Vær opmærksom på de danske ladcykelregler

Skal du have børnene med på cykel, er det vigtigt at have helt styr på cykelreglerne. Det indebærer blandt andet, hvor mange personer du må have med på cyklen. Er ladet stort nok, må du have i alt syv personer på cyklen ad gangen. Du kan også få en cykelstol bag på cyklen, der gør det muligt at have en passager bagpå samtidig. Dette ændrer dog ikke på, at man stadig maksimalt må være syv personer inklusive en fører. Men det kan give mere plads, hvis ladet på cyklen ikke er helt stort nok til at kunne holde på alle.

Har du en ladcykel, må den maksimalt være 1,25 meter bred og skal være godkendt til at må transportere flere forskellige personer. Du skal blandt andet kunne spænde dine passagerer fast på ladet, så de ikke kan falde ud under kørslen. Derudover gælder de mange andre trafikregler også, når du er ude på cykelturen. Husk derfor at få lygter på cyklen, og det er altid en god idé, at alle har cykelhjelm på, når I er ud at køre.

Ellers er det bare at nyde, at du nu ikke har brug for en bil længere, og du kan i stedet nyde naturen, den friske luft og spare en masse penge på forsikringer og benzin. Et super alternativ til din daglige transport.

Previous article:
Next article:
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension