Jupiter Cykler anbefaler Alka

Jupiter Cykler og Alka har et samarbejde med gode fordele for dig som kunde. Jupiter Cykler anbefaler Alka Indboforsikring til dig, der har en eller flere cykler i husstanden.

KØB DIN INDBOFORSIKRING PÅ WWW.ALKA.DK/JUPITERCYKLER OG FÅ SELVBETJENINGSRABAT I FORM AF ET GAVEKORT TIL JUPITER CYKLER PÅ KR. 250,-

Hvis du køber øvrige forsikringer, får du et gavekort på kr. 250,- per forsikring og hvis du køber en bilforsikring får du minimum kr. 1.000,- på et gavekort til Jupiter Cykler.

Penge at spare?

Når du foretager dig en større investering i form af en ny cykel, så er det vigtigt at sikre dig, at du er dækket, hvis uheldet er ude.

Hos Alka bliver du godt dækket, samtidig med at du kan opleve at spare penge på din forsikring. 4 ud af 5 nye kunder oplever nemlig at spare penge ved at skifte til Alka. Kilde: Kantar Gallup, december 2020.

Beregn din pris og se hvor meget du kan spare ved f.eks. at flytte indbo-, hus- eller bilforsikringen til Alka. Se din pris på www.alka.dk/jupitercykler.

Fordele ved at skifte til Alka

Få selvbetjeningsrabat i form af et gavekort til Jupiter Cykler på 250 kroner per forsikring du skifter til Alka.
4 ud af 5 oplever at spare penge. Kilde: Kantar Gallup, december 2021.
Det er nemt at skifte - Alka tager sig af alt papirarbejdet.
Alka's indboforsikring dækker cykler op til 12.500 kr. med mulighed for tilkøb op til 75.000 kr.
Du sikrer dig en god dækning på din cykel, hvis uheldet er ude.

Det er enkelt at flytte forsikring

Hvis du allerede har en indboforsikring, så kan uden bekymringer skifte selskab. Alka gør det enkelt for dig. Når du køber dine forsikring på www.alka.dk, så klarer Alka resten. Alka klarer alt papirarbejdet og sørger for at dit skifte træder i kraft, når din nuværende aftale udløber. Nemt og lige til.

kalkhoff234_1

Når du køber en elcykel, så er det vigtigt at få tjekket om din forsikring dækker den.